Välkommen till Bulltofta Oldboys

Bulltofta Oldboys, är en förening med medlemmar som alla varit anställda i något företag på flygplatsen Bulltofta.

Kontakta oss

Har du någon gång arbetat på Bulltofta?
Oavsett vilken typ av arbete du haft, mekaniker, tankbilsförare, tullare, pilot, polis eller något annat, då är du välkommen till våra möten.

Har du frågor av något slag eller kanske vill ge oss någon form av information. Vi är intresserade av allt som rör Bulltofta.
Ta då kontakt med vår styrelse via nedanstående formulär.
Ordförande Leif Litsberger, kassör Ove Hansson, Webmaster Sven Fagerlund.


Namn

E-post

Meddelande


Kort om Oldboys

Bulltofta Oldboys är en förening som startades 1982 av plåtlagarbasen Nils-Erik Olofsson (Loffe). Märket, ovan till höger, är också ritat av Loffe. Det är hangar två som utgör bakgrunden på märket. Från början var det tänkt som en klubb för anställda på Flygverkstäderna, men så småningom blev det en klubb för alla som arbetat på Bulltofta.

Vår Maj-utflykt

Vi har som tradition att vart år i maj månad göra en utflykt på Österlen. På denna utflykt bjuder vi med våra damer. Det är Roland Johansson och Bo Olsson som båda är kännare av Österlen som arrangerar. Turen inleds med Champagnefrukost på något exotisk plats, exempelvis en soptipp. Före lunch brukar det bli det rundturer på Österlen, med avbrott för förfriskning och besök på fler exotiska platser. Lunch avnjut på någon trevlig restaurang och på eftermiddagen brukar det bli något studiebesök, därefter blir det hemfärd.